06-48012857 secretariaat@sehz.nl

Zoals bekend zal op 25 mei a.s. de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG) van kracht worden. Ook de SEHZ en alle aangesloten praktijken en organisaties voldoen aan de AVG.

Op de website van de SEHZ vindt u een privacyverklaring van Stichting Eerstelijns samenwerking Hilversum Zuid. Deze stichting bevordert de samenwerking tussen de verschillende praktijken en organisaties in Hilversum Zuid en ook met andere partijen in Hilversum en de regio.
De stichting is zelf geen zorgaanbieder, maar heeft wel een eigen privacybeleid, zodat u kunt lezen hoe bijvoorbeeld via de website uw gegevens worden gebruikt en verwerkt. Als u zich bijvoorbeeld aanmeldt voor een informatiebijeenkomst geeft u hiervoor uw gegevens. De stichting zal deze tijdelijk gebruiken om u voor de bijeenkomst in te schrijven en u daarover te informeren. De stichting zal deze gegevens daarna weer verwijderen.
Dat geldt ook als u informatie vraagt of een klacht indient. Ook dan gebruiken wij tijdelijk uw gegevens voor het sturen van een reactie en/of antwoord.
Het is voor u van belang te weten dat u altijd kunt navragen wat de stichting met uw gegevens heeft gedaan. (zie contactgegevens)

De praktijken en organisaties waarmee de SEHZ samenwerkt hebben een eigen privacybeleid. U vindt deze op de website van de betreffende praktijken en/of organisaties.