06-48012857 secretariaat@sehz.nl

Hilversum Diabetes Challenge 2018

Kom in beweging!
Het is aangetoond met de Diabetes Challenge van de Bas van de Goor Foundation (BvdGF) dat regelmatig wandelen (10.000 stappen) helpt de fysieke en mentale gezondheid te verbeteren. Men voelt zich fitter, gezonder, zelfverzekerder en ervaart meer energie voor alledaagse dingen. De Stichting Eerstelijns Samenwerking Hilversum Zuid (SEHZ) heeft in samenwerking met de BvdGF de Diabetes Challenge ook in Hilversum opgezet. De ervaring heeft geleerd dat deelnemers elkaar stimuleren, veel van elkaar leren en dat deze uitwisseling van tips veel positieve resultaten geeft. Heeft u diabetes, een verhoogde bloedruk, te hoog cholesterol, verhoogde suiker, longproblemen, stress of overgewicht, dan is deze challenge iets voor u!

Informatieavond
Maandag 5 maart wordt er een informatieavond georganiseerd in de Bethlehemkerk in Hilversum. Tijdens deze avond krijgt u informatie over het doel en de uitvoering van de challenge in Hilversum. U hoeft zich hiervoor niet op te geven.

Datum: Maandag 5 maart
Tijd: 19.30 uur
Plaats: Bethlehemkerk
Loosdrechtseweg 263
1215 JV Hilversum

Wandelavonden – Loop met ons mee!
Begin april tot eind september komen elke maandagavond om 18.45 uur wandelaars bij elkaar op een vooraf afgesproken plaats in Hilversum. Onder begeleiding van verschillende zorgprofessionals (o.a. fysiotherapeuten, di